به گزارش ائتلاف بزرگ، در مسابقات دوچرخهسواری پیست قهرمانی آسیا 2016 ایران امید داشت شانس کم رکابزنان در دو ماده کایرین و اومنیوم را حفظ کند که آن هم در گرو کسب مدال طلا بود تا علاوه بر بدست آوردن امتیاز، جواز حضور در مسابقات قهرمانی جهان را نیز کسب کنند اما نرسیدن رکابزنان به مدال طلا تمام معادلات فدراسیون را برهم ریخت.
محمد دانشور سال گذشته با نهمی در ماده کایرین قهرمانی آسیا 2015، سیل انتقادات به سویش روانه شد که پس از آن بحث فشردگی مسابقات و خسته بودن او مطرح شد. امسال انتظار می رفت ناکامی سال گذشته را بتواند جبران کند.
دانشور با توجه به این که در کاپهای جهانی شرکت نکرده بود، شانسش برای کسب سهمیه 10 تا 20 درصد بود و برای حفظ این شانس باید در قهرمانی آسیا مدال طلا می گرفت تا امتیاز جمع کند اما او با کسب مقام هفدهمی آسیا عملکرد ناامید کننده ای از خود نشان داد و همان ذرهای امید را نیز نقش بر آب کرد.
فدراسیون شانس بیشتری برای محمد رجبلو قائل بود تا سهمیه المپیک را بگیرد و او نیز باید با کسب مدال طلا و کسب امتیاز خود را در جمع مدعیان نگه میداشت. رجبلو که سال گذشته پنجم آسیا شد، امسال تنها توانست با یک پله صعود در رده چهارم آسیا قرار بگیرد. در نهایت او نیز دیگر شانسی برای المپیکی شدن ندارد.
به این ترتیب دوچرخهسواری ایران در المپیک ریو باید با همان سه سهمیه جاده شرکت کند و تمام تمرکز خود را بر روی این مساله بگذارد که حداقل شاهد عملکرد بهتری از رکابزنان جاده نسبت به دورههای قبل باشیم.
کسب مدال را نمیتوان توقع داشت اما رسیدن به خط پایان و قرار گرفتن در جایگاه مناسب اکنون حداقل انتظار از دوچرخهسواران ایران در المپیک ریو است.
پهلوان اکبرغلامی دبیرکل ائتلاف بزرگ گفت امیدواریم این ناکامی ها تجبره ای آینده ساز را برای دوچرخه سواران کشورمان به همراه داشته باشد